Få dina datorbilder i 3 enkla steg:

--- Uppdatering 190127: Pga tidsbrist tar jag för tillfället inte emot några nya beställningar. Detta gäller tills vidare. ---
 1. Packa ihop de bilder som du vill skicka och se efter så att de tillhör något av dessa format. Om du vill att vi organiserar dina bilder märker du de kuvert eller påsar som du förvarar bilderna/negativen i tydligt med exempelvis "1985 Maj till 1986 Januari", "Turkiet 2001" eller liknande. Den text du valt kommer bli mappens namn på datorn. Även omärkta bilder organiseras efter diamagasin, negativficka etc om inte annat angivits (se prislista).

  Vi rekommenderar att du skickar i kartong (exempelvis Postnords förfrankerade) snarare än vadderade kuvert eftersom kartongerna är stabilare och därför skyddar innehållet bättre. Var noga med emballage, inte minst då du skickar diabilder i ram. En ordentlig mängd hopknycklad tidningspapper fungerar bra. Fler packningstips och fraktalternativ hittar du här.

  Glöm inte att skriva ut en ordersedel (finns nedan på denna sida) och inkludera i paketet, alternativt ange motsvarande information på ett eget papper. Som minimum behöver vi dina kontaktuppgifter så hör vi av oss när vi får in dina bilder. Du postar paketet till

  Lalo AB
  Västra Hjoggböle 325
  931 94 Skellefteå.

  Har du frågor eller vill uppmärksamma oss om försändelsen får du gärna ringa eller skicka ett mail. Det är dock helt valfritt, och det går också bra att skicka dina bilder direkt så återkommer vi när de anlänt hos oss.  Råkar du bo i - eller ha vägarna förbi - Skellefteå får du gärna kontakta oss och avtala om tid för att direkt lämna av ditt material.

 2. När bilderna ankommer hör vi av oss och bekräftar detta så att du vet att processen är igång.

 3. När bilderna är skannade och klara återkommer vi med slutlig faktura, och när den är betald skickar vi bilderna till dig!